Over Koffie

One brand one blend.

Aroma-koffie, één merk één smaak.


Bij ons geen keuzestress! De mengeling en het roosterproces van de verschillende pure origines (arabica) wordt door ons op punt gezet. De consument die onze koffie als aangenaam ervaart mag zeker zijn van datzelfde smaakgebeuren bij een volgende proeverij.

100% Arabica

Aroma-koffie staat voor 100% arabica.


Hoewel er heel wat variëteiten bestaan binnen de koffieplanten, worden slechts twee soorten voor commerciële doeleinden gebruikt. Dit zijn de arabica plant en de robusta plant. In de meeste koffiesoorten worden de bonen van beide planten met elkaar vermengd. Bij aroma-koffie wordt gekozen voor puur arabica. Dit zorgt ervoor dat er weinig cafeïne in onze koffie terug te vinden is. Ook in de smaak is dit verschil op te merken. Door rden toevoeging van robusta bonen wordt de bittere en zure smaak al snel overheersend. Arabica heeft een zachte en milde smaak.

Van teelt tot Aroma-koffie


Wist je dat? Een koffieboon een lange weg aflegt vooraleer ze bij ons in dat heerlijke kopje terechtkomt. Van teelt tot brandingsproces, een boeiende reis.

Artisanaal gebrand.

Aroma-koffie staat voor Artisanaal.


Als meester in de koffie, branden wij meerdere keren per week. We verpakken handmatig en leveren persoonlijk aan onze consument. Dit op de meest artisanale manier. Heeft u een passie voor koffie en wenst u de evolutie mee te volgen? Kom gerust langs voor een uitgebreide demonstratie of maak met ons een afspraak.

// Nieuwpoortsesteenweg 288 - 8400 Oostende   //   Tel. +32499 61 63 55  +32496 91 45 57 //  info@aroma-koffie.be // BTW: 0832 418 564 //